HTML

Hétköznapi Pszichó

Gondolkoztál már azon, miért néznek rád néha furcsán? Miért sértődött meg valaki rád, mikor nincs is igaza? Vagy csak úgy általában, mi bajuk az embereknek? Fejtsük meg együtt! Cikkek, szórakoztató irások, könyvismertetők a hétköznapi pszichológiáról, szigorúan hobbiszinten! Minden érdeklődő megtalál minket a hepiblog@gmail.com címen.

Friss topikok

  • szigetlakó: Első? Miért nem a második? A kettő legtöbbször nem ugyanaz. De melyik az igaz? (2009.12.12. 23:12) Az első benyomás II.

Linkblog

Archívum

2009.12.10. 13:30 BHepi

Üdv, avagy miért is vagyunk itt?

Címkék: pszichológia hétköznap

Gondolkoztál már azon, miért néznek rád néha furcsán? Miért sértődött meg valaki rád, mikor nincs is igaza? Vagy csak úgy általában, mi bajuk az embereknek?

Fejtsük meg együtt!

Cikkek, szórakoztató irások, esettanulmányok, néha könyvismertetők a hétköznapok pszichológiájáról, szigorúan hobbiszinten.

Nem titkolt hosszútávú célunk, hogy szebbé, jobbá tegyük a minket olvasók hétköznapjait, és egy kicsit megkapirgáljuk a tabunak számító jelenségeket.

Kellemes szórakozást mindenkinek!

És ne feledjétek mottónkat: Be Happy!

A képet innen származtattuk el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hepi.blog.hu/api/trackback/id/tr881588098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása